Leiden welkom bij Provincie voor gesprek RGL

De provincie Zuid-Holland wil nog niet inhoudelijk reageren op het rapport dat de Commissie HOVL vanmorgen presenteerde aan het Leidse college. Daarin stelt die commissie dat Leiden er goed aan doet om mee te werken aan de komst van de RijnGouweLijn om zo in elk geval niet de regie te verliezen over de aanleg van de sneltram door de historische binnenstad. “De gemeente Leiden blijft welkom om met de provincie te komen praten. De afgelopen maanden zijn we ook steeds in gesprek gebleven en is Leiden ook gewoon door blijven werken aan de RGL,” zo laat een woordvoerder van gedeputeerde Asje van Dijk laat weten: “We hebben kennis genomen van het advies, nu is het Leidse college aan zet.” Dat college neemt op 5 oktober aan standpunt in over het rapport.

Leiden Regio RijnGouwelijn


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×