De enorme drukte in de stad leidde nergens tot echte problemen. Wel werd het bij het Stadhuisplein in de loop van de avond zo druk, dat de politie daar geen mensen meer toeliet. (Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst, video: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Gezellige 3 oktobersfeer in de stad

Morgen hoeft niemand om 7.00 uur bij de Reveille te zijn en was zaterdagavond goed te merken in de stad. Overal puilden de café’s en de pleinen uit van de mensen die tot in de late uurtjes feestvierden. De 3 October Vereeniging kan ook tevreden terugkijken op het muziekprogramma op de Garenmarkt. Daar zette de Hermes House Band, afgewisseld met optredens van PianoJam de boel op z’n kop. Tegen 3.00 uur meldde de politie dat het rustiger begon te worden in de stad.

Leiden 3 Oktober 2010


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×