De 90 jaar jonge gymnastiekvereniging Groen-Wit won zaterdagavond de eerste prijs in de taptoe. Hockeyclub Roomburg werd tweede en de derde prijs ging naar Twirlvereniging De Kopergirls. (Foto's: Chris de Waard).

Taptoe: iets korter lint van licht

De Taptoe had zaterdag wat minder deelnemers dan andere jaren, maar was daarom niet minder leuk om te zien. Precies op tijd stopte het bij de start van de Taptoe met regenen. De deelnemers waren toen alleen vaak al tot de draad toe natgeregend in het uur tussen opstellen en vertrek. Voor het publiek was het wel een meevaller. Het lint van licht trok net als elk jaar door het centrum. Bij het stadhuis sloot het college van b&w zich bij de stoet aan om bij in het Van der Werfpark en bij het Jan van Hout monument bij het plantsoen kransen te leggen.

Cultuur Leiden Sport 3 Oktober 2010


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×