Flink wat duistere figuren hielden zich vanavond op in het Griezelbos in de Stevenshof. (Foto's: Chris de Waard).

Jeugd Stevenshof loopt uit voor Halloween

Vele honderden kinderen liepen eerder vanavond mee in twee grote Halloween-optochten die de Wijkraad Stevenshof had georganiseerd in het kader van het grootste Halloweenfeest van Leiden en omstreken. Van deur tot deur werd er aangebeld om de wijkbewoners snoep afhandig te maken. En met succes. Met een flinke buit kwamen de meeste kinderen tussen 19.00 en 20.00 uur bij het grote Griezelbos aan waar ze in kleine groepjes doorheen liepen. Onderweg kwamen ze veel enge plekken en figuren tegen. Hun wat oudere verkleedde wijkgenoten liepen er rond als zombie of heks, kwamen uit een doodskist of vertelden enge verhalen. Na afloop van de tocht door het Griezelbos stonden er glaasjes drakenbloed klaar.

Ook een filmteam van ILoveLeiden.com vierde Halloween mee in de Stevenshof en maakte gelijk bovenstaande bijdrage.

Cultuur Leiden halloween


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×