Ook in het griezelbos in de Stevenhof wordt vanavond weer naar hartelust Halloween gevierd. (Archieffoto: Bram Pater).

Griezelen in Vreewijk en Stevenshof

Halloween wordt ook in de Sleutelstad steeds populairder. Het griezelfeest waarbij kinderen, verkleedt als monster, heks of draak, met lichtgevende pompoenen langs de deuren gaan om snoep op te halen, wordt dit jaar in verschillende wijken gevierd. Het grootste Leidse Halloweenfeest vindt al enkele jaren plaats in de Stevenshof waar vanaf 19.00 uur twee griezeloptochten van start gaan. Ook in de Vreewijk is iedereen welkom. Daar is in Park Hortuszicht de hele zondagmiddag een programma met spelletjes, enge liedjes, een workshop pompoensnijden en de verkleedwedstrijd ‘het engste monstertje’. Tegenover het park doet ook de Leidse Sterrenwacht mee. Die staat vanaf 19.00 uur in het teken van heksen en buitenaardse wezens.

Cultuur Leiden halloween


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×