(Foto's, video's: ILoveLeiden.com & Emile van Aelst)

Dies Gala 3 October Vereeniging in Hooglandse kerk

Speciaal voor genodigden en mensen die een tafel hadden ‘gekocht’ vierde de 3 October Vereeniging gisteravond haar 125-ste verjaardag met een gala in de Hooglandse kerk. De avond werd geopend met het nieuwe lustrumlied Vrijheid Verlicht met in het achtergrondkoor burgemeester Lenferink die De Vereeniging halverwege de avond een cadeau overhandigde in de vorm van de gemeentelijke toezegging om voor 125.000 euro bijzondere objecten in de stad aan te gaan lichten. Symbolisch overhandigde hij daarbij een lantaarntje. De avond werd afgesloten met een spectaculaire lasershow waarin herkenbare onderdelen van de 3 oktoberviering werden uitgebeeld en het zingen van het Leidse volkslied door Vox Humana.

Advertentie

Cultuur Leiden 3 Oktober 2011


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×