Een beetje vooraan in de optocht zoals altijd een aantal koetsen met hedendaagse hoogwaardigheidsbekleders zoals burgemeester Henri Lenferink die helemaal in zijn nopjes is met zijn burgemeesterskostuum. (Foto's: Chris de Waard). Alle foto's zijn na te bestellen via www.oypo.nl/sleutelstad.

3 Oktoberoptocht aaneenschakeling van hoogtepunten

De Grote Optocht is elk jaar een van de (vele) hoogtepunten van de viering van Leidens Ontzet, maar dit jaar bestond ook de optocht zelf uit louter hoogtepunten. Dat was dan ook het thema dit jaar: High Leids, oftewel, highlights. Talloze toppers uit eerdere optochten kwamen langs in deze ‘The best of’ van de 3 oktoberoptocht. Afgewisseld door een enkele gloednieuwe deelnemer, zoals bijvoorbeeld het Glazen Huis en Barry Bakpak, het Leidse fenomeen dat sinds enkele maanden flink aan de weg timmert met hits als ‘Waar ga je heen met je kamelenteen’ en de speciale 3 oktoberhit Leiduh! waarvoor vanavond de officiele clip is opgenomen in de Hut van Ome Henne.

Leiden 3 Oktober 2011


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×