De Jacob Catslaan in de Lage Mors organiseert al sinds jaar en dag activiteiten tijdens de Leiden Marathon. Dit jaar werd extra groot uitgepakt met een eigen 'glazen huis' boven de weg. Door sponsoring en allerlei activiteiten werd geld ingezameld voor Serious Request dat in december het 'echte' Glazen Huis op de Beestenmarkt neerzet. Het geld gaat uiteindelijk naar het Rode Kruis. Initiatiefnemer Claas Griffioen uit de Jacob Catslaan wist na afloop van de marathon nog niet precies hoeveel geld er was opgehaald, maar rekent op een bedrag tussen de drie- en vierduizend euro. (Foto's: Chris de Waard).

Jacob Catslaan haalt duizenden euro's op voor 3FM


Eén van de bands die optraden in het ‘Glazen Huis’ was Nou, toe maar! (Video: Jordy Kortekaas).

Leiden Sport Glazenhuis Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×