Eind vorig jaar overhandigde CDA-raadslid Bonestroo de notitie over de Haven aan wethouder Pieter van Woensel. Die trekt nu 100.000 euro uit om de mogelijkheden te onderzoeken. (Archieffoto: Chris de Waard).

Ton voor onderzoek opwaardering Haven

Het Leidse college van b&w trekt 100.000 euro uit om een onderzoek te laten verrichten naar de mogelijkheden om het gebied rond de Haven meer elan te geven.

Eind vorig jaar kwam het CDA Leiden met een notitie voor zo’n opwaardering. Daar borduurt het college nu op verder. Of de CDA-plannen onverkort worden uitgevoerd, zal blijken als het onderzoek is afgerond. CDA-raadslid Arjen Bonestroo hoopt dat het binnen enkele maanden beschikbaar is.

Als het aan CDA-raadslid Bonestroo ligt, komen er in de Haven in ieder geval meer ligplaatsen en krijgt de ‘hoogwaardige horeca’ er ruim baan. Ook moeten er allerlei voorzieningen komen voor de gebruikers van de passantenhaven. In Nieuws071 van Sleutelstad FM ging hij op de plannen van zijn partij in.

Leiden CDA-plan Havengebied


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×