Cornelis Joppensz maakte al eerder zijn opwachting bij het Minikoraal. Dit jaar waren ook Suske en Wiske van de partij. (Foto's: Chris de Waard). Alle foto's zijn na te bestellen via www.oypo.nl/sleutelstad.

Duizenden kinderen zingen bij Minikoraal

Vanmiddag zongen zo’n 3.700 leerlingen van basisscholen uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude weer tijdens de Minikoraal op de Garenmarkt. Dat waren er meer dan ooit en ook het weer was mooier dan ooit. Dat gold ook voor de aankleding van het plein met de reuzeparasol Perfect Sky en dit jaar voor het eerst ook tribunes aan de flanken van het plein. Zoals de traditie wil, stond burgemeester Lenferink ook dit jaar weer tijdelijk zijn ambtsketen af aan zijn voorganger Pieter Van der Werf.

Advertentie

Cultuur Leiden 3 Oktober 2011


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×