DJ's Glazen Huis bekend gemaakt

Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Timur Perlin zijn de dj’s die dit jaar zes dagen lang het Glazen Huis van 3FM bemensen. Dat staat van 18 tot en met 24 december op de Beestenmarkt. De namen van de drie dj’s werden vanmorgen bekend gemaakt door zendermanager Wilbert Mutsaers van 3FM. Ekdom is een vertrouwde naam. Al vijf keer eerder maakte hij deel uit van het team dat zes dagen lang zonder te eten live radio maakt en op die manier zoveel mogelijk geld inzamelt voor het goede doel. Voor Swijnenberg is het de derde keer en voor Perlin wordt het de eerste keer.

Het geld gaat dit jaar naar moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflict. Een stille ramp die wereldwijd ruim 10 miljoen moeders treft. Vorig jaar werd bij het Glazen Huis in Eindhoven ruim 7,1 miljoen euro opgehaald.

Leiden Glazenhuis Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×