Lorelei voorzitter Jaap van Sandijk presenteert de omroepplannen voor de raadscommissie in Voorschoten. De presentatie is te zien via de website van de gemeente Voorschoten.

Sleutelstad en Unity houden presentatie in Voorschoten

Gisteravond hebben zowel de Stichting Lokale Omroep Regio Leiden (Lorelei) als Unity (Holland Centraal) zich gepresenteerd voor de raadscommissie Mens & Samenleving in Voorschoten. Eind oktober vond een soortgelijke presentatie ook al plaats in Zoeterwoude. De twee omroepen willen allebei per 2013 de lokale omroep worden voor een aantal gemeenten in de regio. Sleutelstad beperkt zich daarbij tot de Leidse regio, Unity wil ook graag in de Bollenstreek (blijven) uitzenden.

Belangrijkste verschil tussen de twee omroepprganisaties is de programmatische aanpak, zo bleek ook gisteren weer. Unity kiest voor een algemeen muziekprogramma met nieuwsflitsen, terwijl Sleutelstad specifieke programma’s op vaste tijden uitzend voor verschillende doelgroepen (sport, nieuws, jongeren/studenten, cultuur). Ook begint Sleutelstad de komende weken met het uitzenden van een aantal lokale programma’s per week die zich specifiek richten op Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude RTV Lorelei


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×