Omroepen trekken bezwaar in: besluit commissariaat definitief

De hoorzitting die het Commissariaat voor de Media voor 7 maart op de rol had staan gaat niet door. Tijdens die bijeenkomst in Hilversum zou Holland Centraal haar bezwaren toelichten tegen het besluit om de Stichting Lokale Omroep Regio Leiden (Lorelei) aan te wijzen als publieke lokale omroep voor Leiden. Het commissariaat liet vandaag weten dat het bezwaar is ingetrokken. Eerder zag ook Lorelei al af van zo’n procedure. Holland Centraal en Lorelei zijn de zendgemachtigden achter respectievelijk Unity en Sleutelstad.

Nu de bezwaren van tafel zijn gaat Sleutelstad definitief verder als lokale omroep voor Leiden, terwijl Unity verder kan als omroep voor de buurgemeenten.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude RTV Lorelei


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×