Minerva wil WaKo-installatie met ROC ID College

Studentenvereniging Minerva heeft het ROC ID College gevraagd mee te denken over het duurzaam koelen en verwarmen van de sociëteit aan de Breestraat en het schoolgebouw dat over enkele jaren naast Minerva verrijst. Minerva is de laatste jaren druk met allerlei duurzame oplossingen en een zogenaamde ‘Warmte-Koude installatie’ staat hoog op het verlanglijstje. Zo’n installatie kost echter enkele tonnen. Bovendien is de capaciteit te groot voor Minerva alleen. In combinatie met de nieuwbouw van het ROC ID College zou het volgens het bestuur van Minerva perfect passen.

Minerva-bestuurleden Pepijn van Ham en Max Heck over de duurzaamheidsplannen die ze graag samen met het ROC ID College willen realiseren.

Het ROC ID College heeft nog geen ja gezegd tegen het plan, maar wel heeft de onderwijsinstelling laten weten geïnteresseerd te zijn in duurzame oplossingen. Eind volgend jaar gaat het zogenaamde ‘Rijnlandblok’ plat. Daarna wordt de nieuwe school gebouwd.

Leiden rocidcollegebreestraat


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×