Podium071: Culturele agenda met wetenschappelijke inslag

Podium071. Dat is het cultureel-wetenschappelijk activiteitenprogramma voor Leiden en omgeving. Voor cultuurliefhebbers met een wetenschappelijke inslag biedt Podium071 een uitgebreide programmering, bestaande uit exposities, lezingen of bijvoorbeeld rondleidingen. Podium071 wordt samengesteld door de Universiteit Leiden en een aantal aan ee universiteit gelieerde instellingen. Ook Leiden Marketing draagt eraan bij. De site werd afgelopen zaterdag officieel gelanceerd tijdens de Nacht van Kunst en Kennis. Rector Magnificus Carel Stolker mocht de officiële handeling verrichten.

Audiofragment: Kasper van Ommen van de Universiteit Leiden vertelt over het nieuwe initiatief Podium071.

Leiden Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×