T. rex bij de première van Walking with Dinosaurs 3D in de RAI in Amsterdam. (Foto: Anne Schulp).

T. rex in Amsterdam: Net als in de film

De T. rex die de afgelopen weken op Leiden Centraal stond, is vandaag in Amsterdam om de première luister bij te zetten van de film Walking with Dinosaurs. De replica wordt daar vergezeld door Anne Schulp, de paleontoloog van Naturalis die in Montana de stoffelijke resten van de echte Tyrannosaurus rex heeft opgegraven.

Morgen komt T. rex terug naar Leiden en krijgt dan een nieuwe tijdelijke plek op het Stadhuisplein waar inmiddels de rode loper is uitgelegd in haar nieuwe onderkomen. Voor een tientje kan iedereen er de komende weken op de foto met de reuzenreplica.

Advertentie

Leiden T. rex


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×