(Foto: Emile van Aelst).

Lenferink: Ook gesprek met ouders van schoolkinderen

Niet alleen buurtbewoners worden door burgemeester Lenferink uitgenodigd voor een nader gesprek over het verblijf van Benno L. in Leiden, ook mensen die kinderen op een van de scholen in de wijk hebben krijgen een uitnodiging. Lenferink zei dat zondagavond in het radioprogramma Met het ook op morgen. Die gesprekken met ongeruste ouders beginnen morgen al. De burgemeester hoopt dat hij ervoor kan zorgen dat de rust terugkeert in de wijk. “Als dat niet lukt, dat moet je je nog eens heel goed achter de oren krabben of het zo wel verder gaat,” aldus Lenferink.

Of Lenferink slaagt in zijn opzet is maar zeer de vraag. De meeste mensen willen maar een ding: Benno L. de stad uit. Om dat te bereiken is er afgelopen avond ook een petitie gestart met dat doel.

Leiden Benno L.


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×