Kos en Kok in debat over oproep tot geweld

1

Morgenmiddag (donderdag) gaan Pieter Kos (GroenLinks) en Tomas Kok (Leefbaar Leiden) bij Sleutelstad Radio het debat met elkaar aan over de motie van afkeuring die GroenLinks volgende week indient tegen Daan Sloos van Leefbaar Leiden. Die motie is gebaseerd op uitspraken van Kok, maar omdat een duoraadslid niet aanspreekbaar is in de gemeenteraad, richt Kos zijn pijlen op Leefbaar-fractievoorzitter Daan Sloos. Dat was tegen het zere been van Kok: “Dus als je iemand op een bepaalde plek niet kan aanspreken, spreek je gewoon iemand anders aan?” Zo vroeg hij zich af.

Audiofragment: Zaterdag zei Tomas Kok bij Sleutelstad dat burgemeester Lenferink er alles aan moet doen om Benno L. alsnog Leiden uit te trappen.

Kok liet meteen weten het een zwaktebod te vinden dat GroenLinks de motie indient op een plek waar hij zich niet kan verdedigen. Dat gebeurt morgen dus alsnog in de live-uitzending van Nieuws071 dat Sleutelstad Radio elke werkdag uitzendt tussen 17.00 uur en 18.00 uur. De heren kruisen meteen om 17.00 uur de degens met elkaar. De uitzending is te beluisteren op 93.7 FM, 102.4 Kabel en via deze website (de startknop rechts onderin).

Delen

1 reactie

  1. Wakker Nederland op

    Heerlijk, wat een soap. Kunnen de geachte heren politici hun ego’s opzij zetten en weer over gaan tot de orde van de dag? De stad moet ook nog bestuurd worden.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline