Pieter van Woensel opende de stalling gistermiddag samen met DZB-directeur Bas van Drooge. (Foto's: Chris de Waard).

Nu open: Gratis bewaakte stalling voor 880 fietsen

Niet alleen in V&D is de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan de enorme verbouwing van het warenhuis tot de modernste vestiging van het land, ook onder V&D is een huzarenstukje verricht. Onder de V&D-panden zijn verschillende kelders aan elkaar geknoopt tot een grote ruimte die sinds gistermiddag dienst doet als fietsenstalling. Er is een in- en uitgang een de Breestraat en aan de Aalmarkt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/145305680″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Opening Waagstalling onder V& D met wethouder Pieter van Woensel en DZB-directeur Bas van Drooge.

DZB gaat de gratis fietsenstalling beheren. Er gaan 8 tot 10 mensen aan de slag in de bewaakte stalling die voortaan elke werkdag plus zaterdag van 8.00 uur tot 21.00 uur open is. Tijdens de donderdagse koopavond zelfs een uurtje langer. Ook op koopzondagen is de stalling open. Dan tussen 10.30 uur en 21.00 uur.

Met een spectaculaire act werd de fietsenstalling gistermiddag geopend. (Video: Chris de Waard).

Advertentie

Leiden Aalmarktproject


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×