Zonnige Koningsdag brengt veel volk op de been

Je kon gisteren over de koppen lopen. Dat gold voor veel plekken in de Sleutelstad waar de eerste Koningsdag massaal werd gevierd. Rond de Nieuwe Rijn was vrijdagavond en zaterdag geen vrij plekje meer te vinden, de Garenmarkt was met honderden verkoopplekjes van de kinderen ook goed gevuld en ook op het Rapenburg was het feest bij het Oranjebal dat daar werd gevierd. Op de Lammermarkt stonden al ruim voor de opening van het feestterrein – waar ’s avonds Armin van Buuren voor een spetterende afsluiting zou zorgen – lange rijen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline