Armin trok ook dit jaar weer duizenden mensen naar Leiden. Op de Lammermarkt sloot hij Koningsdag in Leiden af. (Foto's: Eelkje Colmjon).

Zonnige Koningsdag brengt veel volk op de been

Je kon gisteren over de koppen lopen. Dat gold voor veel plekken in de Sleutelstad waar de eerste Koningsdag massaal werd gevierd. Rond de Nieuwe Rijn was vrijdagavond en zaterdag geen vrij plekje meer te vinden, de Garenmarkt was met honderden verkoopplekjes van de kinderen ook goed gevuld en ook op het Rapenburg was het feest bij het Oranjebal dat daar werd gevierd. Op de Lammermarkt stonden al ruim voor de opening van het feestterrein – waar ’s avonds Armin van Buuren voor een spetterende afsluiting zou zorgen – lange rijen.

Leiden armin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×