Samenscholingsverbod rond flat Benno L. opgeheven

Het samenscholingsverbod voor het gebied Voorschoterweg, Korte Vliet, Tjaikowskikade, Mendelssohnkade, Berliozpad, Rossinistraat en Churchilllaan wordt met ingang van maandag 12 mei ingetrokken. Volgens burgemeester Lenferink is er geen aanleiding meer om het verbod rond de flatwoning van de veroordeelde pedosexuele zwemleraar Benno L. langer van kracht te laten zijn.

In het belang van de rust in de wijk en de veiligheid werd op 19 februari door de burgemeester besloten om een samenscholingsverbod in te stellen. Ook verschenen er camera’s in de Apollolaan om de omgeving in de gaten te kunnen houden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline