Francine Verbiest gaat door met haar 'Hakketakjes'. Geschreven gesprekjes met alledaagse bijzondere Leidenaren. Voortaan te lezen via Sleutelstad.

Hakketak: Francine spreekt verder via Sleutelstad

De rubriek ‘Hakketak, Francine sprak…’ die Francine Verbiest tot een paar maanden geleden verzorgde voor de website Leidsch van Trudy Kwik maakt een doorstart bij Sleutelstad. Francine stopte met de rubriek toen Kwik de website begin vorige maand van de hand deed. Sindsdien kan ze de stad niet meer in of mensen spreken haar aan op het verdwijnen van de geliefde rubriek.

Audiofragment: Francine Verbiest over de rubriek Hakketak die ze vanaf augustus voor Sleutelstad gaat verzorgen.

Francine Verbiest is ook ondernemer, moeder, oma en echtgenote. En ze volgt ook nog een opleiding voor makelaar. Best druk dus. De Hakketakjes komen voortaan dan ook in een iets lagere frequentie. “Maar twee à drie per maand moet wel lukken,” belooft Verbiest. “Maar ik wil ook een beetje meer ‘Me-Time’ hebben voor man en (klein)kinderen.”

Mensen voor de komende Hakketakjes heeft Francine al, want toen ze stopte was er al een wachtlijst. Maar wie een idee heeft of iemand weet die beslist voor de rubriek moet worden gesproken, kan zich melden bij Francine via fr@ncine.nl.

Advertentie

Hakketak Leiden Hakketak


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×