Je moet wat overhebben voor de Haring & Wittebrood. Twee keer in de rij en op 3 oktober vroeg je bed uit. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Vandaag inschrijven voor Hutspot, Haring en Wittebrood

Iedereen die in Leiden woont of er geboren is en tijdens Leidens Ontzet verzekerd wil zijn van een portie Haring & Wittebrood moet vandaag al in de rij gaan staan. Vanaf 16.30 uur is de traditionele inschrijving in De Waag aan de Aalmarkt. Inschrijven kan tot 21.00 uur vanavond. Daarbij moet een identiteitsbewijs, trouwboekje of lidmaatschapsbewijs van de 3 October Vereeniging worden overlegd.

Leden van de 3 October Vereeniging hebben naast Haring & Wittebrood ook recht op Hutspot. Elk lid kan vandaag twee bonnen afhalen, waarmee op 2 oktober ’s middags aangeschoven kan worden bij de Grote Hutspotmaaltijd op de Hooglandse Kerkgracht.

Leiden leidensontzet2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×