Leerlingen van de voormalige Roomburgschool zaten op de eerste rij om de nieuwe naam van hun school te promoten. (Foto's: Chris de Waard).

Minikoraal 2014: Ruim 3600 basisscholieren zingen met Jochem

Net als vorig jaar kwam ook vandaag Jochem Myjer even meezingen met de Minikoraal. Zijn lied ‘La la la Leiden’ kennen de kinderen uit hun hoofd, ook burgemeester Lenferink beweerde in de eerste uitzending van Sleutelstad 3 Oktoberradio 2014 dat hij een heel eind kwam met de tekst: “De eerste drie woorden sowieso!”

Audiofragment: Reportage Minikoraal 2014 met onder andere burgemeester Lenferink, wethouder Laudy, Cornelis Joppensz, Jochem Myjer ne leerlingen van de Joppensz School

Een prominente plek was er voor de leerlingen van de voormalige Roomburgschool. Zij mochten op de eerste rij zitten. Compleet met spandoek met daarop de nieuwe naam van hun school. Die werd gisteren namelijk omgedoopt tot Joppensz School.

selfie.jpg

Leidens Ontzet mag dan inmiddels 440 jaar geleden zijn, de hoofdrolspelers gaan met hun tijd mee. En dus maakte Cornelis Joppensz. vanmorgen een selfie met burgemeester Pieter van der Werff.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude leidensontzet2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×