De Stichting Willem-Alexander Kinderfonds (WAKF) zal de happening in beeld brengen met de vrijwilligers van de Kinder-Televisie van het WAKZ en krijgt hierbij hulp van een echte Koninklijke Lakei. Nog diezelfde middag zullen deze beelden dan te zien zijn op de patiëntenkamers in het kinderziekenhuis. (Foto: PR).

Patiëntjes LUMC helpen Jochem Myjer met uitdelen wittebrood

Patiëntjes van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) worden namens het bestuur van de 3 October Vereeniging uitgenodigd voor in elk geval een van de meest traditionele onderdelen van de viering van Leidens Ontzet: De uitreiking van Haring & Wittebrood op 3 oktober in de Waag.

Commissaris Jochem Meyer van de 3 October Vereniging gaat de Geusjes uitdelen samen met de patiëntjes. Daarna is het tijd voor de (kinder) kermis en neemt de Lakei de kinderen mee naar de kermis. Ook daar zal de Kinder-Televisie een reportage maken.

Leiden leidensontzet2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×