Beelden van deze getuige in Opsporing Verzocht zorgden ervoor dat hij zich bij de politie heeft gemeld. (Afbeelding: AVROTROS Opsporing Verzocht).

15 tips over mishandeling zwangere vrouw

Er zijn 15 tips binnengekomen over de mishandeling van een zwangere vrouw door een wielrenner in Leiden. Daarnaast heeft een getuige zich gemeld. De zaak werd gisteravond in de uitzending van Opsporing Verzocht belicht.

De zwangere vrouw werd op vrijdagavond 7 november mishandeld. De wielrenner botste achterop de auto van de vrouw nadat zij plotseling had moeten remmen voor een fietser. Daarop werd de dader zo boos dat hij de deur van de auto opende en de vrouw meermaals in het gezicht sloeg.

Vervolgens heeft de wielrenner haar uit de auto gesleurd en door de bosjes gesleept. De vrouw belandde uiteindelijk in de Vliet. De dader wilde de vrouw zo achterlaten, maar toen zij riep dat ze zwanger was, heeft de wielrenner met hulp van een voorbijganger de vrouw uit het water geholpen. Vervolgens is de dader gevlucht.

De getuige die zich bij de politie heeft gemeld, zag het incident gebeuren toen hij over de brug over de Vliet fietste. Naast dat er bewakingsbeelden van de dader te zien waren in Opsporing Verzocht, werden er beelden van deze en een andere getuige getoond.

https://youtube.com/watch?v=FvAmm7zKOcs

De uitzending van Opsporing Verzocht gisteravond leverde 15 nieuwe tips en een getuige op voor deze zaak. (Video: AVROTROS Opsporing Verzocht).

Leiden wielrennervlietweg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×