Wielrenner die zwangere vrouw in het water gooide opgepakt

De politie heeft maandagochtend vroeg de wielrenner aangehouden die op vrijdagavond 7 november 2014 een zwangere vrouw mishandelde en in het water van de Vliet gooide. Dat is zojuist bekend gemaakt. Het gaat om een 31-jarige man uit Leiden. hij is thuis aangehouden. Hij heeft een bekentenis afgelegd en wordt morgen (donderdag) voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De politie startte na het incident een groot onderzoek. In uitzendingen van het regionale opsporingsprogramma Team West van Omroep West en in Opsporing Verzocht werd aandacht gevraagd voor de zaak. Ook Sleutelstad berichtte uitgebreid over de zaak deed een getuigenoproep.

Rechercheurs hielden bij de Vlietweg een buurt- en passantenonderzoek en hoorden vele mogelijke getuigen. Uit dat onderzoek is uiteindelijk de identiteit van de verdachte naar voren gekomen,

112 Sleutelstad wielrennervlietweg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×