Lammermarktgarage krijgt vorm

5

De vorm van de Lammermarktgarage, een ‘dubbele wokkel’, begint zich al af te tekenen op de bouwplaats naast Molenmuseum de Valk. Op het enorme bouwterrein komt de diepste parkeergarage van Nederland. Een flink flatgebouw onder de grond van 21 meter diep.

lammermarkt2

Vandaag is begonnen met het opbouwen van een enorme hijskraan.

Delen

5 reacties

  1. Al bekend hoe het boven de grond gaat uitzien? Dat vind ik namelijk veel belangrijker!

    Hopelijk met veel groen en misschien mooie standbeelden van Jan Steen, Gerard Dou en Rembrandt? Mooie doeken van onze oude Meesters zouden ook mooi zijn.
    Vrees dat daar weer geen geld voor is of dat men dergelijke creatieve ideeën niet heeft.

  2. Piet Pekelharing op

    Gelukkig maar dat ons gemeentebestuur ons belastinggeld in zoiets nuttigs steekt als een parkeergarage. Als het met de jeugdzorg, de zorg voor langdurig zieken en ouderen of met het PGB faliekant misgaat, kunnen jongeren die niet meer thuis terecht kunnen, bejaarden en gehandicapten dankzij onze gemeentebestuurders tenminste nog altijd in een spiksplinternieuw glimmende parkeergarage bivakkeren. Wel je eigen kartonnetje meenemen!

  3. heeft er al iemand een idee wat een uurtje parkeren hier gaat kosten want zoals ik de tekeningen zie zal er toch ieder jaar veel geld bij moeten komen om het zo netjes te houden en dat gaat lastig lukken als er geen auto’s komen.

  4. Hoe zou het gat in de leidse begroting er in 2017 uitzien. Ovaal? Vullen met een fikse korting op alle pgb. Met steun van de liberale subsidiehaters in de gemeenteraad.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline