(Foto: Chris de Waard).

Feestelijkheden rond opening parkeergarage Lammermarkt van start

Vandaag begint een meerdaagse serie activiteiten rond de opening van de ondergrondse parkeergarage aan de Lammermarkt. De opening vanmiddag is voor genodigden, maar vanaf morgen is het publiek welkom. Om te beginnen de leerlingen van Leidse basisscholen. Die kunnen de hele dag op expeditie in de diepste parkeergarage van Nederland tijdens de speurtocht ‘de verborgen stad’ die Stadsgezelschap PS|Theater voor ze heeft uitgezet.

(Buro JP).

Vrijdagavond staat er een Parking Disco op stapel, Op de bodem van de garage wordt dan op 22 meter diepte een dancefeest gehouden. Kaartjes waren alleen te winnen en inmiddels zijn ze alle 400 vergeven.

(Wilbert Hendriks videoproductie).

Zondagmiddag is er een garage sale. Bezoekers kunnen er van alles kopen. Direct vanuit de kofferbak van de verkopers. Die laatsten moeten zich wel vooraf aanmelden via een speciaal formulier. Overigens zijn er ook grondplekken beschikbaar voor wie wel iets te verkopen heeft, maar geen auto bezit. Er wordt geen toegang of stageld geheven.

Economie Leiden Parkeergarage Lammermarkt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×