Wethouder Strijk presenteerde onlangs zijn mobiliteitsplannen, donderdag houdt de gemeente een informatieavond voor belangstellenden. (Archieffoto: Chris de Waard).

Donderdag geen raadsvergadering

De gemeenteraadsvergadering van aanstaande donderdag gaat niet door. Er zijn geen agendapunten te bespreken en de drie onderwerpen die wel op de agenda staan, zijn hamerstukken. En die kunnen ook wel in de raadsvergadering van maart worden afgehamerd.

De Leidse politici hoeven zich echter niet thuis voor de buis te vervelen. De gemeente Leiden organiseert aanstaande donderdag namelijk ook een informatieavond in het Museum van Volkenkunde in Leiden over de nieuwe Mobiliteitsnota van de gemeente. Die nota is een soort blauwdruk voor alle mobiliteitsplannen die Leiden tot 2022 gaat uitvoeren. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur.

Ook donderdagavond, een door het architectuurplatform RAP Leiden georganiseerde avond bij Naturalis. Daar worden de nieuwbouwplannen van het museum gepresenteerd en bediscussieerd.

Leiden Leiderdorp Nieuws Oegstgeest Leidse Ring Noord


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×