(Foto's: Chris de Waard).

SP-campagne: Roemer praat met Rover

De SP Zuid-Holland is vandaag op campagne met partijleider Emile Roemer. Per trein doorkruisen ze de provincie omdat Openbaar Verover een provinciale taak bij uitstek is. In Zuid-Holland bestuurt de SP sinds vier jaar mee en dus is de partij benieuwd hoe met name de reizigers over het OV in Zuid-Holland denken. Daarom wordt er vandaag niet alleen met (trein)reizigers gepraat, maar ook met de Leidse afdeling van Rover. Dat is de vereniging van Reizigers in het Openbaar Vervoer.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/192944690″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

SP-partijleider Emile Roemer en de Leidse fractievoorzitter Julian van der Kraats hebben vandaag de focus op het openbaar vervoer.

Roemer is blij met een tweetal verbeteringen op het gebied van ov in onze regio. De zeven snelbusdiensten in de regio en de spoorverdubbeling tussen Leiden en Utrecht. Daarvoor zijn de centen geregeld en de besluiten genomen. De aanleg gaat dit jaar van start, net als het ongelijkvloers maken van de spoorwegovergang op de Kanaalweg. Dat is verplicht in verband met de verkeersveiligheid als het spoor daar veel drukker wordt. In 2017 moeten de treinen ieder kwartier rijden.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/192944795″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

SP-lijsttrekker Bart Vermeulen gaat voor meer groen, meer recreatie en meer sociale woningbouw in Zuid-Holland.

 

Politiek Regio ps2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×