Start renovatie en uitbreiding Stevensbloem start over vier weken

Opnieuw is er vertraging ontstaan in de planning voor de uitbreiding en renovatie van het verouderde wijkwinkelcentrum Stevensbloem in de Stevenshof. Dit keer gooit een ongelukkig geplaatst transformatiehuisje roet in het eten. Dat staat in het winkelcentrum en moet verplaatst worden voor de verbouwing. Het verleggen van de kabels en leidingen moet door de nutsbedrijven worden gedaan

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/201240650″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Wethouder Strijk over de – relatief kleine – nieuwe vertraging voor de Stevensbloem.

Ontwikkelaar Urban Interest heeft inmiddels een aannemer geselecteerd en de werkzaamheden beginnen in de derde week van mei.

Vorig jaar presenteerde Urban Interest de plannen voor de Stevensbloem:

Presentatie_Urban_Interest_d.d._21-1-2014_pdf_02

Leiden Winkelcentrum De Stevensbloem


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×