Verkeerde datum op medailles Leiden Marathon

Op de medailles van de zondagsafstanden (alle afstanden behalve de 5 kilometer) van de Leiden Marathon staat in plaats van 17 mei de datum 16 mei 2015 vermeld. De organisatie biedt via hun website alvast hun oprechte excuses aan voor de fout.

HondMetFouteMedaille

De hond van organisator Mok Scheffer lijkt maar al te blij met de mislukte medaille. (Foto: Twitter).

De organisatie had bij een fabriek in China de medailles besteld. Bij aankomst bleken de data op de exemplaren voor de zondagsafstanden niet te kloppen. Het was toen al te laat om nieuwe prijzen te bestellen. Deelnemers die toch een medaille met de juiste datum willen, kunnen deze per email opvragen.

Leiden Leiden Marathon leidenmarathon leidenmarathon2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×