Één van de locaties van Schemerstad is de Meelfabriek. (Foto: PR).

Dit weekend: theater langs Leids water tijdens Schemerstad

Het theaterevenement Schemerstad vindt dit weekend voor de zesde keer plaats. Het publiek vaart in boten langs verschillende stukken van vijf verschillende Nederlandse theatermakers. Er zijn dit jaar voorstellingen op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 mei.

Het programma bestaat dit jaar uit vijf stukken van vijf verschillende theatermakers. Judith Hazeleger & Koen Kreulen (mime), Laura Liefting (theater), John Schleipen (live-action), Cristina Hall (dans) en Blauwe Uur (projectie) verzorgen dit jaar de voorstellingen.

De voorstelling duurt van 20.30 tot 23.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op de site van Schemerstad. Meevaren kost €29,50 per persoon. Meevaren met een eigen boot kan ook, voor €75,- met 6 personen en elke extra persoon €12,50.

Signatures Cultuurweken

Schemerstad maakt deel uit van de Signatures Cultuurweken, die van 22 mei tot en met 7 juni 2015 in Leiden worden gehouden. Andere evenementen die bij de cultuurweken horen zijn de Leidse Hofjesconcerten, Museumnacht Leiden en het SummerJazz Festival.

Advertentie

Cultuur Schemerstad Signatures Signatures Cultuurweken


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×