Dit weekend is er weer live muziek in de Leidse hofjes. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Dit weekend: muziek in Leidse hofjes

De Leidse hofjes vullen zich dit pinksterweekend met muziek tijdens de zevende editie van de Leidse Hofjesconcerten. Op zondag 24 mei en maandag 25 mei zullen er in 25 verschillende hofjes en op aan aantal nieuwe locaties veel muzikanten optreden. Het evenement trekt jaarlijks ruim 10.000 bezoekers.

Enkele hofjes die meedoen zijn het Van Assensdelfthof, het Barend van Namenhof en Bethlehemhof. Voor het volledige overzicht van de hofjes en het programma ga je naar de site van de Leidse Hofjesconcerten. De optredens zijn gratis te bezoeken.

Signatures Cultuurweken

De Leidse Hofjesconcerten maken deel uit van de Signatures Cultuurweken, die van 22 mei tot en met 7 juni 2015 in Leiden worden gehouden. Andere evenementen die bij de cultuurweken horen zijn Schemerstad, Museumnacht Leiden en het SummerJazz Festival.

De Signatures cultuurweken worden morgen door de Leidse Hofjesconcerten met een concert van Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof in de Hooglandse Kerk. Carel Kraayenhof en zijn ensemble geven ook nog een slotconcert op maandag 25 mei.

Cultuur Signatures Signatures Cultuurweken


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×