Evil Minions geveild voor Vluchtelingenwerk

evil-minions-wegDe Evil Minions zijn gekidnapt! Nee, niet echt, lacht Clara Bik, de maakster van de figuurtjes die de afgelopen week een aantal paaltjes sierden op de hoek van de Langegracht en de klokpoort. “Geen zorgen, ze zijn niet echt weg. Ze staan op Marktplaats. Deze week ben ik iedere dag langsgefietst om ze te helpen: drie steekjes hier en wat extra nietjes daar. Het geintje was er wel een beetje af en ze stonden te verpieteren in de regen.”

Clara werd afgelopen week getroffen door de foto van het in Turkije aangespoelde jongetje en doet nu op haar manier een duit in het zakje. Van de Stichting Vluchtelingenwerk wel te verstaan. “Die foto,” zegt Clara: “Ik kreeg er echt een knoop van in m’n buik. Welk verhaal er ook achter zit, zoiets mag nooit gebeuren. Dus grijp je kans en bied mee! Jij een coole Minion, zij een beetje extra geld, want dat is hard nodig!”

Wil jij ook zo’n originele Leidse Evil Minion hebben? Voor in je klas of voor in de kantine van de voetbalclub, als zitzak of als hoes voor om je vuilnisbak? Bied mee op Marktplaats. De Minions gaan naar de hoogste bieders en de opbrengst gaat linea recta naar Vluchtelingenwerk Leiden.

Welke wil jij? Je kunt bieden tot en met vrijdag 11 september 21.00 uur.

Er zijn zes Evil Minions waar op geboden kan worden. Hieronder alle zes de directe linkjes.

Minion 1: //link.marktplaats.nl/m962801504

Minion 2: //link.marktplaats.nl/m962802364

Minion 3: //link.marktplaats.nl/m962803093

Minion 4: //link.marktplaats.nl/m962804057

Minion 5: //link.marktplaats.nl/m962804809

Minion 6: //link.marktplaats.nl/m962805451

 

 

 

Leiden minions


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×