Vanochtend waren de kale hoofdjes van de kerstminions te zien (Foto: Chris de Waard).

Kerstminions missen kerstmutsjes

De kerstminions werden afgelopen week vermist en teruggevonden. Ook werd er één van de kerstmutsen van de minions gestolen. Clara Bik, de maakster van de kerstminions, gaf de minion een nieuw kerstmutsje om er vanochtend achter te komen dat er dit keer twee zijn gestolen.

Clara Bik maakt tassen van tentdoek. Om Leiden wat leuker te maken offerde ze al meerdere malen haar tentdoek op voor een stel minions op de Langegracht. Het eerste stel werd  gestolen, de ‘evil minions’ werden verkocht voor het goede doel en vanaf vorige week waren de kerstminions te zien op de Langegracht.

 

Leiden Nieuws minions


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×