Minions van Langegracht naar Merenwijk gewandeld

Minion_Gamma_Merenwijk

Een oplettende Leidenaar plaatste vanochtend op Facebook deze foto van een Minion op een veel te klein paaltje. (Foto: Felicien Stavleu).

De Kerst-Minions die Clara Bik gisteren op de paaltjes aan de Langegracht had geplaatst, zijn vannacht aan de wandel gegaan. Vanochtend kwam Bik erachter dat de gele Disneyfiguren verdwenen waren. Al gauw werden de Minions gespot achter de Gamma in de Merenwijk. Inmiddels heeft Clara Bik haar gele vriendjes opgehaald en teruggeplaatst op de Langegracht.

Tentdoek
Clara Bik, inmiddels wereldberoemd in Leiden, heeft een handeltje in tassen die ze maakt van tentdoek. Net als een paar maanden geleden heeft ze een deel van haar voorraad tentdoek opgeofferd om Leiden wat leuker te maken.

2015-12-17 08.52.19
(Foto: Chris de Waard).

Leiden minions


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×