Clara Bik heeft het kruispunt van de Langegracht en de Klokpoort opnieuw voorzien van minions. Roodgele kerstminions dit keer. (Foto's: Chris de Waard).

Ze zijn terug: Kerstminions!

Clara Bik, sinds afgelopen zomer wereldberoemd in Leiden dankzij de door haar gemaakte minions op de Langegracht, heeft opnieuw ‘toegeslagen’. Met kerstminions dit keer. Clara heeft een handeltje in tassen die ze maakt van tentdoek. Net als een paar maanden geleden heeft ze een deel van haar voorraad tentdoek opgeofferd om Leiden wat leuker te maken. En de reacties zijn er naar: “Dat is nog eens leuk wakker worden,” zegt een fietsster die speciaal even afstapt om een foto te maken. Ook een jeugdige Leidenaar op weg naar school zet even de fiets op de standaard voor een selfie met de roodgele minions.

Leiden minions


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×