(Foto: Facebook)

GroenLinks organiseert thema-avond radicalisering

GroenLinks organiseert vanavond een thema-avond over radicalisering in DÉ PLEK. Er wordt gesproken over mogelijke oplossingen en wat daarin de rol is van de overheid, de scholen, de ouders of moskeeën.

Er wordt gesproken door Vanessa van Altena, strategisch adviseur van de gemeente Delft en gastdocent Leergang, terrorisme, recht en veiligheid van de Universiteit Leiden. Zij is expert op het gebied van polarisering en radicalisering. Tijdens deze thema-avond vertelt Vanessa van Altena over haar eigen ervaringen bij de gemeente Delft en scholen. Abdelhamid Bouzzit, vice-voorzitter van Islamitisch Centrum Imam Malik in Leiden, vertelt ook over zijn ervaringen met Islamitische jongeren in Leiden.

Jouw mening
De thema-avond vindt plaats in DÉ PLEK, Kanaalpark 157 om 20.00 uur. Ook is er gelegenheid om meningen en gedachten te delen met de sprekers en mee te denken over een mogelijke manier om radicalisering aan te pakken.

Leiden Nieuws Politiek groenlinks Islam radicalisering


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×