GroenLinks: Scholieren gratis naar An Inconvenient Truth

GroenLinks Leiden heeft in een open brief aan wethouder John Steegh deze opgeroepen om, in navolging van het initiatief van de gemeente Wageningen, ook in Leiden scholieren uit de bovenbouw de mogelijkheid te geven om gratis naar de film An Inconvenient Truth van en met Al Gore te gaan. Dit in het kader van natuur- en milieueducatie. An Inconvenient Truth is een documentaire over de klimaatverandering en wat we met z’n allen tegen het broeikaseffect kunnen doen.

“Als het om natuur en milieueducatie gaat vinden we dat je als gemeente net een stapje verder moet gaan. Daarom spreekt het initiatief van Wageningen ons ook zo aan.”, aldus Rianne Becht, raadslid voor GroenLinks. Vincent Kagie, duo raadslid voegt daaraan toe: “Dit soort initiatieven verdient onze navolging”

Advertentie

Leiden groenlinks


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×