GroenLinks: Scholieren gratis naar An Inconvenient Truth

1

GroenLinks Leiden heeft in een open brief aan wethouder John Steegh deze opgeroepen om, in navolging van het initiatief van de gemeente Wageningen, ook in Leiden scholieren uit de bovenbouw de mogelijkheid te geven om gratis naar de film An Inconvenient Truth van en met Al Gore te gaan. Dit in het kader van natuur- en milieueducatie. An Inconvenient Truth is een documentaire over de klimaatverandering en wat we met z’n allen tegen het broeikaseffect kunnen doen.

“Als het om natuur en milieueducatie gaat vinden we dat je als gemeente net een stapje verder moet gaan. Daarom spreekt het initiatief van Wageningen ons ook zo aan.”, aldus Rianne Becht, raadslid voor GroenLinks. Vincent Kagie, duo raadslid voegt daaraan toe: “Dit soort initiatieven verdient onze navolging”

Delen

1 reactie

 1. Petra Hoogeveen op

  Helemaal mee ens!

  Nu dat stapje verder nog op de Morsweg i.v.m. de verkeerslicht installatie Haagweg, werkt nog steeds niet in de spitsen nu is de Morsweg bij de van der Tasstraat nog open gebroken ook.

  Hoe lang moeten aanwonenden nog ik de stank zitten van deze zeer gevaarlijke verkeersituatie!!!!!!!!!!!???!

   

  Petra Hoogeveen!

   

Over de auteur

Henny Zwaan

Je bent nu offline