Leidenaar Diederik Samsom geeft op maandag 21 september een gastcollege op de Universiteit Leiden. (Archieffoto: Chris de Waard).

Diederik Samsom houdt gastcollege op Universiteit Leiden

Fractievoorzitter van de Partij van de Arbeid, Diederik Samsom, komt maandagmiddag 21 september op bezoek voor een gastcollege aan de Universiteit Leiden. De Leidenaar gaat in gesprek met de studenten. Het college wordt georganiseerd door de Studievereniging voor Politicologie.

Diederik Samsom zal tijdens het gastcollege over zijn functie vertellen, maar er is vooral ruimte voor studenten om vragen te stellen. Het doel is een interactief gesprek tussen meneer Samsom en de aanwezigen. Het gastcollege komt net na de algemene beschouwingen. Hierdoor kunnen de studenten de fractieleider van de PvdA gelijk bevragen over de plannen van de PvdA het aankomend politiek jaar.

Het gastcollege van Diederik Samsom zal op 21 september om 17:15 uur beginnen. Het zal plaatsvinden in het Kamerlingh Onnes Gebouw zaal A144, Steenschuur 25 in Leiden. Alle Leidse studenten zijn welkom.

Leiden pvda


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×