PvdA organiseert spreekuren over kabinetsbeleid

De Leidse PvdA-fractie organiseert op maandag 2 en vrijdag 6 februari een drietal spreekuren over de gevolgen van het huidige kabinetsbeleid. “Waren de maatregelen eerst slechts woorden, nu zijn ze werkelijkheid. Minder huursubsidie, hogere ziektekostenpremies, kleiner ziekenfondspakket en flink duurdere thuiszorg”, zo stelt de partij in haar persbericht. Bezoekers van de spreekuren kunnen hun verhaal kwijt aan de Leidse raadsleden van de PvdA, die ervoor zorgen dat de verhalen terechtkomen bij hun collega’s in de Tweede Kamer. Ook zijn vragen, suggesties en klachten over Leidse onderwerpen welkom.

Op maandag 2 februari zijn de spreekuren van 19.00u tot 19.45u in Buurthuis Op Eigen Wieken, Valkenpad 3 in de Merenwijk, en in Wijkservicecentrum Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5 in Boshuizen. In Op Eigen Wieken zijn de raadsleden Jamal Tchiche en Dick Wijfje aanwezig, in Vogelvlucht Hilde Jansen. Vrijdag 6 februari is het spreekuur van 13.00u tot 14.00u in de fractiekamer, Breestraat 70. Aanwezig zijn dan Hilde Jansen en Wik de Jong. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is niet nodig.

Leiden pvda


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×