(Foto: PR)

Leiden is OPEN voor avontuur

OPEN staat aankomende zondag in het teken van avontuur. Voor jong en oud heeft OPEN een avontuurlijk programma samengesteld. Met onder andere de grootste vossenjacht van Nederland in samenwerking met LCKV jeugdvakanties.

Voor zowel kinderen als volwassenen is er weer volop te beleven op straat. Meer dan 50 vrolijk verklede vossen rennen door de binnenstad en theatergezelschappen, zoals de Veenfabriek en Fields of Wonder houden korte voorstellingen. De deelnemers die de meeste vossen vinden kunnen prijzen winnen zoals: een jeugdvakantie bij LCKV jeugdvakanties, theaterlessen en museumkaarten winnen.

Theatervoorstellingen
Voor zowel kinderen als volwassenen is er weer volop te beleven op straat. Bezoek met de kinderen de ‘BOOT’, een hilarische voorstelling van 9 minuten met onverwachte wendingen, die zich afspeelt in een echt vliegtuig. Geniet van de medley op de musical Wicked door musicalgezelschap OTIS of wordt betoverd door de ‘Spaanse Hoer’ in de Burcht, een voorstelling van Fields of Wonder.

De Kennisstraat
Bijzonder deze zondag is de kennisstraat. Hoe vormen wij onze meningen? Het kan de hele middag door vanaf 13.00 uur bij Douglas, De Vergulde Kruik en AMAC, waar studenten van vereniging SSR lezingen geven voor het publiek.

Meer informatie en het volledige programma van het cultuurfestival OPEN is te vinden op de website.

Cultuur Leiden Nieuws leidenisopen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×