Het bovenste wapen is een in beslag genomen nep vuurwapen. Het onderste wapen is een vuurwapen van de politie. Het verschil is niet te zien. (Foto: Politie Leiden).

Politie waarschuwt voor nepwapens

De politie heeft gisteren bij een aantal kinderen zes nepwapens aangetroffen, die op het eerste gezicht niet van echt te onderscheiden zijn. De kinderen waren met de neppistolen van de 3 oktoberkermis aan het spelen.

De politie waarschuwt dat de nepwapens beschouwd worden als echte vuurwapens, omdat het verschil niet te zien is. Ouders en andere familieleden en bekenden worden opgeroepen om dergelijke wapens van (hun) kinderen af te pakken.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden nepwapens


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×