Politie waarschuwt voor nepwapens

3

De politie heeft gisteren bij een aantal kinderen zes nepwapens aangetroffen, die op het eerste gezicht niet van echt te onderscheiden zijn. De kinderen waren met de neppistolen van de 3 oktoberkermis aan het spelen.

De politie waarschuwt dat de nepwapens beschouwd worden als echte vuurwapens, omdat het verschil niet te zien is. Ouders en andere familieleden en bekenden worden opgeroepen om dergelijke wapens van (hun) kinderen af te pakken.

Delen

3 reacties

  1. De politie liep op de kermis rond zij konden toch ook zien dat er prijsjes in de vorm van nepwapens –
    Waren uit gedeeld ??

  2. Waarom kunnen ze niet bij de kermiskramen zelf verbieden!
    Dat is de bron!
    Kleine kinderen en soms ook hun ouders zijn hier toch niet van van de hoogte!

Je bent nu offline