Assunta & The Light Orchestra op Quite Quiet podium in Scheltema

Woensdag 28 januari is Scheltema Leiden weer het toneel voor Quite Quiet Leiden. Op het programma staan het Belgische singer-songwriterduo Assunta & The Light Orchestra en Aafke Romeijn.

Dromerige muziek

Assunta & The Light Orchestra bestaat uit de klassiek geschoolde gitarist Pieter Thys en zangeres Assunta Mandaglio. Hun dromerige muziek is soms verweven met subtiele Latijns-Amerikaanse invloeden. Het duo speelt woensdagavond vooral nummers van hun debuutalbum ‘Occupied by the sun’.

[youtube //www.youtube.com/watch?v=kLxzrGaLXFA]

Nederlandstalige electro

Aafke Romeijn lanceerde in 2013 haar Nederlandstalige album ‘Chin. Ind. Spec. Rest.’ Een elektronisch getinte plaat die live geweldig tot zijn recht komt. Afgelopen jaar deed ze met haar nieuwe liedjes een tour door het land. Zo stond ze in februari 2014 instore bij Plato Leiden. In december stond ze op het Marsmanplein in Haarlem voor een optreden bij Serious Request.

[youtube //www.youtube.com/watch?v=PeESlV7LVO0]

De deuren van Scheltema gaan rond 20.00 uur open. De avond zelf start om 20.30 uur.  Kaarten á € 7,50 zijn te reserveren via info@quitequiet.nl of op de avond zelf te verkrijgen aan de kassa van Scheltema, Marktsteeg 1.

Leiden Nieuws quitequiet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×