(Foto: PR).

Extra kaarten beschikbaar voor Spinvis in Scheltema

Er zijn kaarten beschikbaar voor een extra optreden van Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, in het Scheltema Complex op woensdag 17 februari . Eerder werd al bekend dat organisatie QuiteQuiet de singer-songwriter op vrijdag 5 februari in het Scheltema had geboekt, de kaarten voor die show waren in korte tijd uitverkocht.

Spinvis is onder meer bekend van liedjes als ‘Bagagedrager’, ‘Kom Terug’, ‘Voor Ik Vergeet’, ‘Smalfilm’ en ‘Ik Wil Alleen Maar Zwemmen’. De Nederlandstalige singer-songwriter geeft een uniek soloconcert in de theaterzaal van Scheltema.

Kaarten kosten 15 euro en zijn te reserveren via deze link.

Video: Spinvis – Limonadeglazen Wodka.

Cultuur Leiden quitequiet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×