(Foto: PR).

QuiteQuiet haalt Spinvis naar Scheltema

De Nederlandse singer-songwriter Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, treedt op vrijdag 5 februari op in het Scheltema in Leiden. Dat heeft QuiteQuiet vandaag bekendgemaakt. QuiteQuiet organiseert optredens van rustige, akoestische muziek op verschillende locaties in Leiden.

Spinvis is onder meer bekend van liedjes als Bagagedrager, Kom terug, Voor ik vergeet, Smalfilm en Ik wil alleen maar zwemmen. De Nederlandstalige singer-songwriter geeft een uniek soloconcert in de theaterzaal van Scheltema. Ook zal er een support act optreden, wie dit is, is nog niet bekend.

De kaartverkoop is reeds begonnen. Kaartjes kosten 15 euro per stuk. De toegangsbewijzen zijn online te reserveren.

Cultuur Leiden quitequiet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×