Bouw vordert in Leiden Noord: Prinsenhoek uitgepakt

4

Op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan en de Gooimeerlaan wordt al een tijdje hard gewerkt aan een enorm nieuwbouw project: De Prinsenhoek. In Leiden Noord verrijzen in totaal 178 appartementen in het complex dat de afgelopen dagen langzaam is ‘uitgepakt’. Voor de twee torenkranen zit het werk er bijna op. De laatste gevelplaten worden op hun plek gehesen en daarna zijn ze niet meer nodig voor de verdere afbouw.

Delen

4 reacties

  1. Ik realiseer me dat er woningnood is, soort van, maar deze categorie bouwsels geven je toch niet echt een gevoel van “thuisheid” getuige de grote hoeveelheid van dit soort gebouwen in bijv. Amsterdam Zuidoost (De Bijlmer, ook wel). Iedereen weet waartoe dit soort van woonghetto’s toe heeft geleid. In Leiden proberen we het alsnog. Ik ben benieuwd.

  2. piet van veen op

    om nou deze nieuwbouw, dit woongebouw te vergelijken met de Amsterdamse Bijlmer. Het gaat me wat te ver.

  3. Ik woon er tegenover, het is op de grens van Nieuw-Leyden, een mooie buurt die steeds gezelliger wordt. Kom zelf eens kijken ipv negativiteit strooien baxspace en johan.

Je bent nu offline