Lion meet Lizard, PS Project, Black Volvo bij Live071

Lion, Meet Lizard was van 20.30 tot 21.30 onze studiogast. We vragen hem naar de inspiratie voor Lion, meet Lizard en hij speelt ook live 2 nummers voor ons. We draaien wat er deze week in Leiden aan livemuziek te vinden is, o.a. Karsu, Riverdistrict en Downriver Dead Men Go. En natuurlijk sluiten we af met het “Leidse half uurtje”, alleen maar muziek van Leidse bodem: o.a. The Cannonball Johnsons, Glossy Jesus, All Comes Down en Swing Lo’. Verder waren ook de mannen van Black Volvo in de studio over hun punkrock matinee en Jan Kortman over optreden van PS Project

Luister ook live elke zondagavond van 20u tot 22u op Sleutelstad FM 93.7 of stream.sleutelstad.nl
Komende zondag wordt in ieder geval ook de moeite waard om te luisteren als Vetschiller langskomt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/229061900″]

Advertentie

Cultuur Live071 livemuziek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×